Annonce  

Full width Top

Content area

Full blog view

Endelig kan vi løfte sløret for årets Zulu Comedy Galla vært, og det er ikke hr. hvem som helst: Tag godt imod den fantastisk Rasmus Bjerg! Her på Zulu har vi elsket Rasmus, lige siden vi første gang så ham som Sebastian Dvorski i Politiets Indsatsstyrke (P.I.S) for slet ikke at tale om Anstalten, Mr. Poxycat og den ene halvdel af Nik & Ras (Fugt i Fundamentet).

Vi kan derfor næsten ikke vente til at se ham indtage Operaen til August. Rasmus har set med fra tilskuerrækkerne de sidste år, hvor både Martin Brygmann, Nikolaj Lie Kaas og Sidse Babbet Knudsen har haft det betroede job, men nu er det endelig hans tur til at indtage førersædet: ”Det har kriblet i mig, når jeg har siddet der i Operaen, så jeg glæder mig VIRKELIG til at levere min version af Gallen”. En version der ifølge Mr. Bjerg himself bliver et show, der kommer til at give mening.... Glæd dig!

Man må aldrig gå ned på fløde!

Rasmus vandt Läkerols Talentpris i 2012, og vendte i år tilbage til scenen i Operaen for at gøre status over oplevelsen... 

Gnisten mellem komikerne fra alle genre ville ingen ende tage, da Zulu samlede den danske comedy branche under ét tag i Operaen til årets Zulu Comedy Galla!

flere posts